Kampüs Barışının Sağlanması Üniversite Yönetiminin En Önemli Sorumluluğudur. 

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte farklı kampüslerde eş zamanlı olarak başlayıp bugün Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde ellerinde palalı kişilerin saldırıları ile devam eden görüntüleri büyük bir endişe, üzüntü ve öfke ile takip ediyoruz.

Saldırılar nedeniyle yaralanan öğrencilerin olduğu ve kampüs güvenliğinin hala sağlanamadığı aldığımız bilgiler arasındadır.

Silahla kampüse giren kişilere göz yumanların, öğrenci arkadaşlarımıza saldıranların bir an önce tespit edilerek haklarında gerekli işlemlerin yapılması elzemdir.

Kampüs barışının sağlanması üniversite yönetiminin en önemli sorumluluğudur. Sorumluluğunu yerine getirmeyen herkesin bir an önce gerekli adımları atmasını bekliyoruz.