Üye DuyurularıDuyurularGenelHaberlerSlider

E-EYMİR KÜTÜPHANESİ AÇILDI!

 ODTÜ Mezunları Derneği Eymir ve ODTÜ Doğasını Koruma Komisyonu tarafından hazırlanan E-Eymir elektronik kütüphanesi https://e-eymir.odtumd.org.tr/ adresinden üyelerimizin, Ankaralıların ve araştırmacıların hizmetine sunulmuştur.

Uzun bir süredir Eymir ve ODTÜ Doğasını Koruma Komisyonu tarafından hazırlıkları sürdürülen E-Eymir Kütüphanesi, Eymir Gölü doğal ortamı ile İmrahor-Eymir-Mogan-Tuz Gölü ekseninde var olan ekosisteme ilişkin bilimsel/teknik/akademik amaçlı araştırma/plan/proje çalışmalarının yanı sıra fotoğraf/belgesel/yaşam/tanıtım filmlerinin derlenmesi ve kullanıcıların hizmetine sunulması amaçlamaktadır.

 Bu çalışma ile üyelerimiz ve kullanıcılar, E-Eymir kütüphanesinde akademik nitelikli makale ve bildiriler ile Eymir ve ODTÜ Doğasını Koruma Komisyonu tarafından üretilen raporların tam metnine, master/doktora tezleri ile kurumsal çalışmaların ise künye bilgilerine erişebileceklerdir.

 Üyelerimiz ve kullanıcılarımızın, e-kütüphaneyle ilgili görüşlerini/eleştirilerini ve konuyla ilgili yazılı/görsel/işitsel üretimlerini e-kütüphane ortamında paylaşma isteklerini, kütüphanenin “iletişim” bölümünden bizlere iletmelerini beklemekteyiz. Kullanıcılarımızın görüşleri ve katkıları E-Eymir kütüphanesini geliştirmek için yararlı ve yol gösterici olacaktır.

 

Saygılarımızla,

ODTÜ Mezunları Derneği

Yönetim Kurulu

Başa dön tuşu

Değerli Üyelerimiz,

Derneğimize bağışlarınızı bekliyoruz.

DERNEK İŞ BANKASI BAĞIŞ HESAPLARI 

İŞ BANKASI ODTÜ ŞUBESİ

TL HESABI

HESAP ADI: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

IBAN: TR63 0006 4000 0014 2291 4222 59

USD HESABI

HESAP ADI: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

IBAN: TR39 0006 4000 0024 2293 7971 49

EURO HESABI

HESAP ADI: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

IBAN: TR98 0006 4000 0024 2293 7971 54

SWİFT KODU: ISBKTRISXXX

Önemli Not: Açıklama bölümüne sadece DERNEK BAĞIŞI ve İLETİŞİM BİLGİSİ yazılması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

ODTÜ Mezunları Derneği

Yönetim Kurulu