Sayın Üyemiz,
Anadolu ve Trakya’nın birbirinden zengin topraklarında üretilen şarapların tadımını yapacağımız, üretici ya da önologlar ile şaraplar hakkında sohbetler edeceğimiz, Şarap Buluşmaları seçkin üreticilerin katılımıyla devam ediyor… Bu seansta üreticimiz Kayseri/Molu Çiftliği’nde organik üretim yapan, VİNOLUS… Kayseri Erciyes Dağı eteklerinde volkanik özelliklere sahip topraklarda şarap üretimi Hititlere kadar uzanmaktadır. Bölgenin en karakteristik özellikleriyle harmanlanmış Vinolus Organik Şarapları’ndan seçilmiş örnekleri Kaan Can Bircan’ın sunumu ve üreticisi Oluş Molu’nun anlatımıyla tanıyacağız. VİNOLUS ORGANİK ŞARAPLARI / MOLU ÇİFTLİĞİ – KAYSERİ
Tarih: 10 Mayıs 2019, Cuma Saat: 19.00 Yer: ODTÜ Mezunları Derneği, Salon 56 Ücret: 150 TL
Tadılacak ürünler: Vinolus Roussanne 2016
*Tadımın ardından Vinolus ürünlerinin eşliğinde restorana geçerek menü eşliğinde lezzete ve sohbete devam edilecektir. Katılmak isteyen konukların özellikle bildirmeleri rica olunur.
Bilgi ve Kayıt için: etkinlik@odtumd.org.tr 0 312 286 7979/1124
Katılım 40 kişi ile sınırlıdır.
Ad-Soyad ve iletişim bilgilerinizi, TC bilginiz (fatura kesimi için gerekmektedir.) ile ilgili mail adresine göndermeniz sonrasında ödeme ile ilgili bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır. |